Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fixa min dag- En illusion.

Det är bara en illusion,
att andra dagar är som denna, eller Inte?
Det är bara en illusion, att alla dagar, är som denna!

Mycket märkligt är det att en bra dag, alltid efterföljs av en dålig.
Och, hur många dåliga dagar, finns det i måna`n?
Är det manligt, eller kvinnligt, den sista ställda frågan?




Bunden vers av Mim
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-18 13:14



Bookmark and Share


  tidsliv
Kan verkligen gå ner i de funderingarna. Har vi fler dåliga dagar än bra? Går det att ha bra dagar i ett dåligt mående? Självklart. Men vi är lite enkelspåriga.
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mim