Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ADHD i ett nötskal


Han sprang genom livets väg

Han sprang fram
Genom livets väg
Utan början
Utan slut
Utan tid
Utan historia
Utan framtid
Ingenstans
På livets väg
Stannade han
Han glömde bort
Vad han kände
Vad han tyckte
Vad han vill
Farten har fångat hans tankar
I ett järngrepp
Han vet inte vem han är
Vad ska stoppa
Tankarna

Den ordblind Poeten  

Leo Rudolphzon 

 




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-19 07:57



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Berörande skrivet
Känslan förmedlas så bra
av dina ord och tankar
Man vill bara sträcka ut
en hjälpande hand
och fånga upp
honom
för att skänka
rofylldhet
2016-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra text som får mig att tänka på några av ungarna jag haft på jobbet!
2016-04-19

  Sofhia Wirström
dina rader
de berör
får en till eftertanke
många i dagens samhälle
har det som du skriver
för fort fram på livets motorväg

2016-04-19

  StinaJ VIP
En text som griper tag i mig. Så hemskt att aldrig få någon ro inom sig utan bara detta stressande hela tiden.
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon