Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hyllning till de som ger mej näring, som jag träffa i nollor och ettors värld


Till vän som är mer än vän

Vem är du arma kvinna ?
Du är inte min fru
Du är inte min moder
Du är inte min syster
Du är inte min vän

Det ända jag vet är att varje gång jag ser dej
Så fylls min tomma själ med värme
Så mitt blod börjar koka
Mitt hjärta dunkar som den värsta vulkan

Du min arman kvinna
Du ger mej en panna lut om dagen
Du giver kraft så jag orkar med ordens kval
Du giver kraft till mitt poetiska hjärta

Du arma kvinnan
Du är en lykta i mitt mörka väg
Du ger tröst till min gråtande själ
Du arma kvinna
Fast jag inte vet vem du är
Så är jag glad att du finns i min värld


Den ordblinde poeten
Leo Rudolphzon




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 392 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-19 08:36



Bookmark and Share


  HelenaW
Härlig text..

2016-05-16

  StinaJ VIP
Ett hyllningspoem till kvinnan. Så fint och känslosamt framfört
2016-04-20

  Alysse VIP
Åh så fint skrivet!
Mycket varmt, vackert och ljuvligt
fyllt av glädje och förundran
2016-04-19

  Valkyria-Fatale
Vilken fin text till denna "någon".

Ja, okända och anonyma "ettors och nollors" ord kan göra mer än vad man tror för andra människor här bakom skärmar och dumburkar.

Ord är kraft och styrka. Ger näring till tröstsökande själar.

Dock på gott och ont, men hoppas såklart på mer GOTT. Lev väl :)


2016-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllning till någon!
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon