Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot en ljusare framtid.

Vi reser bort mot en horisont som bleknar.
När vi inte längre kan utläsa strecket vid havets ände går vi på känsla.
Det känns inte bra.
Det leder oss helt rätt




Fri vers (Fri form) av tidsliv
Läst 494 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-19 12:38



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra.
2016-04-19

    Max Poisé
Kanontext!
Det enda jag reagerade på var
" det känns inte bra"

I min lilla patetiska poetvärld passade inte ordet "inte" in där.
Men "who am I" jag kanske missade något som var fullständigt uppenbart!

Du fångade Dick mig med texten !

Bra!
2016-04-19

    ej medlem längre
Starka kloka ord.
2016-04-19

  Per Drysén
Vacker, positiv text som leder rätt.
2016-04-19

    ej medlem längre
fin känsla ci denna.
2016-04-19

  Solstrale VIP
Fint vackerljuvt innerligt sublimt!
2016-04-19

  Sofhia Wirström
just så
viktig text
med ett djup
som griper tag
2016-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra text med djup innebörd!
2016-04-19

  Rise Little One
Ja, låt känslan leder oss till rätta vägen!
2016-04-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Denhär dikten hade något speciellt, som bara Du kunde ha skrivit uttryckt dig med - Den är äkta och Stark just som Du själv !
2016-04-19

  Ninananonia VIP
Kluriga ord med känsla i...
Jag gillar..
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

tidsliv
tidsliv