Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröjer sig kvar


det är så mycket som

jag ville ogjort

så mycket som

inte heller blev

det är en slags balans

på slak lina

att fortsätta 

ibland på glödande kol

medan dimman tätnar

men ändå känslan av

dina händer på mina höfter

dröjer sig kvar

så kanske också jag

















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-19 14:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar dessa djupheter.
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP