Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den unga kvinnan vid fönstret


Det var något uråldrigt över henne,
som om hon kom från en annan tid
för tusentals år sedan.
Hon var vaksam i sitt sätt
som om hon var rädd för någon fara.
Hon satt och lutade sig mot fönstret
och såg upp emot molnen,
som om hon drömde sig bort till en
plats tusentals år tillbaka i tiden.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-19 16:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin bild!
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark