Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätta fingret på ångest

De vill ha en förklaring till min ångest. Jag hittar ingen förklaring, ångest är inte farligt, men det känns så. Ibland, har ångest en förklaring, och de hoppas på, att det ständigt skall vara så. Men då har de glömt bort( de ifrån sjukvården) , att jag diagnosticerats med ospecificerat ångest syndrom. Kanske har de kommit på, att vissa diagnoser har bäst före dato. Det är det, som de vill sätta fingret på.

Och andra, i religio (n) sätter fingret på djävulen, som enda möjliga förklaring.




Bunden vers av Mim
Läst 152 gånger
Publicerad 2016-04-19 16:53



Bookmark and Share


  tidsliv
Känner med dig. Det är som att de vill lägga fokus på att diagnostisera men sedan strunta i att behandla symptom. Klockrent.
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim