Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillitens hav

 

kastar mig ut i tillitens hav

ljumma  scirroccovindar   

möter min kind

kaskader av gnistrande

vattendroppar

lovar glädje och äventyr 

 

rostiga krångellås

av ängslan brister

faller rustning

över blommande ängar              solsken fyller min blick  

lätthet bevingar varje steg

skyndar runt hörnet

och vinkar 

kom!

        

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 532 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-19 17:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla...
2016-04-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Riktigt lysande Bra !
2016-04-25

  Ninananonia VIP
Mjukt och fint skriver du..
2016-04-25

  Nils-Robert
Den dikten ramlar rakt in i hjärta och själ. Så bra.
2016-04-25

  Henning Hson
Det blir poetiskt och musikaliskt bra. Gillar denna!
2016-04-25

  Bibbi VIP
Starkt.
2016-04-24

  Lars Hedlin
Berör mycket ..Bra
2016-04-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Du fångar längtan till enkelhet och värme från brustna illusioner och ängslighet fantastiskt bra!
2016-04-20

  Fem hjärtan VIP
Du fångar känslan väl i din fina dikt!
2016-04-20

    Max Poisé
Det är ju just det.
Det där med känslan som växer inom och nästan exploderar om den hålls med med tvång.
Känner enorm längtan till de dör ljumma vindarna som smeker ansiktet och dofterna som väcker lusten.
Du fångar allt i denna dikt G!

Perfekt!
2016-04-19

  ULJO
Underbart fina ord
2016-04-19

    Dan Myrbeck
Låter glädjerikt och härligt!
2016-04-19

  mike irow
ditt hopp blåser vindar
och ängar naglar...
gror i dina blickar likt solsken
som skyndar runt hörnet
2016-04-19

  mickech
En härlig dikt att läsa :)
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell