Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


KYSSARS LANDNINGSBANOR

 

 

ansiktet strålade mötte

lika strålande ansikte

ögonfransarna fladdrade

glatt likt en fjärilsdans

 

 

gladguppande skrattvågor

smekte deras sinnen varma

flirtande ögonblick skuttade

dyrkade upp kropparnas  lås

 

 

busshållplatsens avskedskyss

flög mot ansiktets landningsbana

han smilade stort vinkade av henne

sände hjärtsignaler med händerna

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-04-19 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vem vill inte pussa hela bussen efter att ha läst den här texten?
2016-10-12

  DominiQueen
Magi, allt varje ord, bilden, känslan, kyssen, ni hjärtsignalerns, ett litet MÄSTERVERK

stående ovationer
BRAVO!!!
DominiQue
2016-04-25

  Goraxy 89 Orion VIP
OJOJ - denhär var verkligen hjärtnypande fin, liksom dina konstverk alltid är. Nu kan jag inte hålla igen berömmet för du är värd det alla gånger.
2016-04-25

  Ninananonia VIP
Vackert .. i ord och bild..
2016-04-25

    ej medlem längre
Just så! Träffsäkert..
2016-04-20

  soligajag_1 VIP
Sån underbar poesi om ansiktet som älskade denna kärleksförklaring av hjärtesignaler.
Så känslofyllt med en härlig värme av passion.
2016-04-20

  Fem hjärtan VIP
Så väl fångat..Känner glädjen träffa hjärtat..!Gillar den här väldigt mycket!
Härlig målning!
2016-04-20

  StinaJ VIP
Vackert skrivet. Tycker om denna dikt jättmycket
2016-04-19

  mike irow
så vackert
romantiskt
objektet som man skulle vilja vara
och tavlan...
2016-04-19

  aol
Gillas fint fångar du känslan,
2016-04-19

    ej medlem längre
Fint att få läsa något annorlunda. Du får verkligen orden att lyfta. De bygger på egna ben ihop en helhet.
2016-04-19

  M.Eta
Fantastiskt!
2016-04-19

  Karina"Kia"
Man blir helt förälskad i dikten..känner den starkt och man blir lysande glad!

wow!
2016-04-19

  tidsliv
"Sände hjärtaignaler med händerna" - det kan nog vara bland det finaste jag läst.
2016-04-19

    ej medlem längre
Åh så fint du fångar de förälskades aura av ren lycka!
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP