Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla demonen

roterar
likt ett pariserhjul
innanför bröstkorgens väggar.



de tårar, efter alla andra,
dolda vid ögonens kant



det enda ljus
löper bort



demonen gror,
i skov,
intill minnen, kapitel

punkter


och förgör

vägrar sig bort




Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-04-19 19:51



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Som att ha ett evigt skrik som bara växer i styrka vad man än gör, kommer bli döv tillslut, föredrar ditt roterande pariserhjul i bröstkorgen, vackrare och mer evigt. Fint i det svarta
2016-04-27

  Sofhia Wirström
vemod och sorg
fin dikt
2016-04-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg och vemod målar dina ord varsamt.
2016-04-20

  Lena Själsöga Keijser
du berör
och
du målar med din varsamma stämma
sorgen
vemodet i denna minnesskog
2016-04-20

  mike irow
variabel
varierar mellan skönhet
i dina poesins vackra ord
och lika vacker mystic
2016-04-20

  Gisela Nordell
vacker poesi med vemodig botten
2016-04-19

  Ninananonia VIP
Berörande att läsa...
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP