Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag vill men inte bokstäverna


Konsonant och vokaler inte vill lyda

Tiden står stilla
Konsonanter har kilat
Vokalerna har börjat grillat
Tiden står stilla
Var är ordet
Som skulle få tiden glida
Tiden står stilla
Beslutsångest spatsera till byxångest Bökstäver
Meningen har ingen mening
Den skulle ge en fest
Tiden står stilla
Haffa konsonant
Häll vatten över grillen
Fyll mening med meningar
Tiden står ändå stilla

Den ordblind poeten
Leo Rudolphzon




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-19 19:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar frustration om att vilja men inte riktigt kunna!
2016-04-21

    ej medlem längre
Vilken underbar text.
2016-04-20

  StinaJ VIP
Bra skriftat. Texten har ett djup i sin humoristiska ton. Att glömma ord kan också bero på andra saker en ren glömska
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon