Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänsla


Blott det brustna vet sitt hela
den lust som spänner vingen,
inget annat finnes än den heta längtan
bortom horisontens linje




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 441 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-19 21:25



Bookmark and Share


  mike irow
helt. helt!!!!
underbar är du duktig poet
knäböjer för
blott det brustna vet sitt hela
den lust som spänner vingen
sukseeee suberbbbb mer sån
om jag får be......just sånt...
2016-04-25

  Lars Hedlin
Mycket vackert skriftat!
2016-04-21

  aol
Så fint berörande skaldat,
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund