Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egenhändigt konstverk


DET VI LÅTER VARA UNDERBART

 

 

så många gånger

har de tittat bort

slängt inbjudan

avstått bjuda in

 

 

de har trott de vet

exakt vem de dissar

vem de avpolletterar

hur det rättfärdigas

 

 

men vad de inte vet är...

att det vi låter vara

underbart blir

så hjärtans underbart




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-04-19 21:29



Bookmark and Share


  walborg
Mycket klokhet i dessa tankar - vår goda projektioner skapar liv
2016-04-20

  mike irow
vacker konst(som vanligt ovanlig)
vacker dikt (samma som ovan)
konstanterad på ett förträffligt sätt
otroligt bra sätt--så hjärtans underbart!!!
2016-04-19

    Max Poisé
Låt egensinnet frodas och låt de som inte förstår lämnas därhän!

2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP