Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerades efter jag hörde en saga om en stor dam som spelar liksom om hon vet inte vad gör hennes man direktören. mannen är delbart som en arab till flera kvinnor.


Älskarinna av silke.

 https://www.youtube.com/watch?v=7lqq9Mr4L80

 

Om det finns ett silverbröllop, guld, safir, varför skulle inte finnas diamant... de i tonen med dajting,   vara älskarinnor av silke.

 

På bomull fruar tydligen snabbt tröttnar de flesta män på.

Vem behöver bara en fru?!

Trots att han var kär i henne och han säger, en mer kärleksfull älskarinna, fortfarande är allas älskarinna .

Det är bara släktnamn, älskarinna förändras.

Älskarina, Det kan bytas ut  lätt.

Och de flesta ofta. Det finns bara så många kvinnor, på "alla vägar".

 

Men den mest "eleganta" Silke älskarinna.

De underhölls med pengar att det förväntade endast en hon, klädd naturligtvis i silke.

I dyra saker med dyra smycken, med långa naglar och kind båda. Ah, nej, låt oss inte glömma ¨¨och gör inte sin matte, siden eller inte, vad gör hon... särskilt i färdigheter: klappa? 

Eftersom varför ska man ha en älskarinna om inte för amoré?!

 

Det är ju detta ett sätt och  leva. Underhålls, ja, det är en enda kvinna och man. Eller sådant krävs, hon ska lyda och acceptera.

Leva ett liv av lätthet och bokstavligt och bildligt.

Du behöver inte arbeta, inte slå dina huvuden med städning, tvätta  och stryka.

Det är typ av en hustru utan dokument och utan ansvar,

kan säljas på ebay, ISIS osv.

 

Gör inte några kopior, om det inte är fallet.

Och mer ofta än inte, är det inte fallet, det är därför hon är älskarinna.

Det är om det är flicka "smart" och vill inte komplicera livet, för att förstå och göra kopior till nå... en hustru.

Det är att säga, att vara avsatt, att förvisas som sin matte...

?

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-20 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP