Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det svårt att säga det hjärtat gömmer


Ord i mörker


I mörkret vaknar modet
där vågar orden fram
där skymmer skuggor rädsla
där mildras skuld och skam

I ljuset brister rösten
där flackar blickar skyggt
men lugnet finns i dunklet
där vilar blicken tryggt

I mörkret vaknar modet
där hittar hjärtat ut
där blottas varje tanke
där når vi fram tillslut

@JessicaMarieOlsson




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-20 09:31



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fin dikt
den berör
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP