Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen känns stor och farlig, med terror och skräck. Jag vill skyddas av någon, av något...


Vill du vara min skyddande ängel?

vill du vara min skyddande ängel
vill du omsvepa mig i din famn
vill du vara min sköld mot all ondska
vill du tröstande viska mitt namn

bär du åt mig all min oro
som gror nu i alla små vrår
tyglar och motar du rädslan
fördriver den kallaste kår

vill du vara min skyddande ängel
vill du omgärda allt jag har kärt
bevara min trygghet omkring mig
kring allt som är någonting värt




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-20 09:35



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
så fin
så vacker
berör
2016-04-20

  Zandor
absolut...;-)
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP