Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handtag, famntag, kram och kyss ...

Vissa som haft förmånen att komma

till ett jämlikt land

kan inte förlika sig med

att man måste kunna

ta alla i hand




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-20 10:08



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så är det , man kan inta ta alla i famn och ge dem kärlek och ro. .
2016-04-21

  StinaJ VIP
Ja, så kan det vara i en annan del av världen men inte här.
2016-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Bara att konstatera!
2016-04-20

  Öknens Ros VIP
Det är dålig stil.
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP