Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

I vårt land

går vi hand i hand

i samlad tropp

kvinnor och män

tänker inte på en kropp




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-20 10:38



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Nja...Det är nog både si och så med det.
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP