Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag talade sanning



skulle du då lyssna?




om tårar rann nedför mitt skal,
skulle du stryka bort det
med en hand av empati





om du fick se min nakna kropp igen,
skulle du vara villig
att famna känslor





om ärren iakttas,
skulle du täcka de
med din närvaro




om min själ låstes upp , inför



skulle du stå kvar




eller skulle du välja
att gå din väg




Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2016-04-20 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Äkta känslor lever oavsett, oerhört berörande skrivet, naket
2016-05-01

  Minkki VIP
de två sista raderna kunde sammanfattas i ett sista frågetecken efter kvar ??
2016-04-25

    Annika J
En bra dikt. Du experimenterar djärvt med diktformen och du lyckas verkligen.
Jag tycker särskilt om raden "om min själ låstes upp,inför". Där ger du läsaren lite tuggmotstånd.
2016-04-22

  Åse Tropp VIP
Naket och insiktsfullt!
2016-04-22

  Gisela Nordell
så vackert om nakenhet och sårbarhet
2016-04-20

  aol
Vilket dilemma säg jag tror att den som har kärleken inom sej den går inte,
Verkligen berörande skaldat,
2016-04-20

  Bengt H VIP
Jag klamrar mig fast vid vartenda ord. Så enkla rader som ur en gråtande hals. Så genomskinligt som gips i motljus.
2016-04-20

    Amido
"om ärren iakttas,
skulle du täcka de
med din närvaro"

Gillade den biten starkt!

2016-04-20

  Ninananonia VIP
Din text berör så ..orden dina är starka och fyllda av känslor....

Känslosamt vackert..
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP