Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglar

Du har redan skaffat dig någon annan
Älskar hon dig bättre än vad jag kunde?
Du är så långt borta
Jag dansar för mig själv

Jag ska dansa natten lång
Kan hon döda med sitt leende?
leder hon dig till kärlek?
Kan du visa mig förlåtelse så jag en dag
kan sträva efter lyckan?

Ensam i hörnet står jag kvar
Discolamporna reflekterar sina ljus på golvet
Guldiga glas med rött läppstift
Är hon lika godhjärtad som dig?
Får hon dig att skratta mer än vad jag kunde?

Ni står som speglar som stjärnor i skyn
Så glad hjärtliga och kärleksfulla
Jag kanske ska lämna er nu
Jag vet att du är i goda händer
Men en dag kommer du efter mig

Jag står då här med öppna armar
Med hjärtats själ.

- M-L




Fri vers av MissLurifix
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-20 17:38



Bookmark and Share


  Robin V
Fint
2016-04-20

    ej medlem längre
hoppas den killen är värd din vackra dikt.
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix