Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nog-nu-hon ska gå hem

 

Hon tar ett djupt andetag 

och klär det i frihet

Det gör ont

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-20 23:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Känslosamt och fint skaldat!
2016-09-24

    ej medlem längre
Så är det ofta!
2016-08-13

  mike irow
otroligt finfin!!!!!
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP