Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke vid planering av kalender


varför kan jag inte vara överalt?

Jag kan inte vara över allt 

fast kämpar hårt för nå de 

jag kan inte vara i Malmö och samtidigt i  Luleå 

i samma sekund 

fast jag tar en flyget 

höjer stress nivån på topp 

springer fortare än  leopard 

jag kan inte vara överalt 

fast jag kämprar hårt 

Mina skrift kan de

vara vad som helst i mode Sverige 

fast jag ligger i soffan 

funderar på hur ska få ihop nästa månad schema 

varför kan jag inte vara överalt som min skrifter kan 

Den ordblind poeten 

Leo Rudolphzon 

 




Övriga genrer av Leo Rudolphzon
Läst 415 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-21 10:44



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Fint skrivet, jag får lite hjärtklappning
då jag känner in orden och tankarna bakom.
Känner igen och det är inte bra att stressa.
Prioritera måste man.
2016-05-02

  StinaJ VIP
Enda sättet av vara överallt på en och samma gång är att klona sig. Har jag önskat många gånger att jag kunde när man stressar runt i ett ekorrhjul och inte riktigt hinner med.
2016-04-22

  Solstrale VIP
Ja jag vill också både vara i Luleå och Piteå och Sthlm och Järbo och på Lidingö och samtidigt ha det lugnt och skönt på alla ställen samtidigt... Väldig stressigt det blir, du skildrar det otroligt bra!
2016-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om en stressig tillvaro!

2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon