Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google.se


A choice is made !

Intro till livsresa kom in i öppen sans

Welcome my friend take a leap and have faith

 

Dansa allegro visa din graciösa lekamen

Soon we will join the others in the journey

 

Smärta renar i strömmande tår

A choice is made do not hesitate

 

Lars Hedlin (©)2016-04-21




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 526 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-04-21 11:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om din blandning av språk i texten...
2016-04-26

  anits VIP
Såfint och berörande skaldat!
2016-04-23

  lila fjäderblomman VIP
Stark bild till stark dikt.
2016-04-22

    ej medlem längre
Så vackert skrivet. Berörande.
2016-04-22

  bumerang
Har du friat??
Ursäkta, inte nyfiken bara
Undrande ifall jag tolkar dikten
Rätt.
Fint fint skrivet.
Lagom mystiskt.
2016-04-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om nytt och gammalt liv.
2016-04-22

  StinaJ VIP
Underbar dikt. Personligen så fascineras jag av den svenska texten. Så mästerlig med en känsla som berör. Smärta renar i strömmande tår...så bra
2016-04-22

  Ingrid Trolle
Må lyckan alltid vara
din följeslagare!
2016-04-22

  Änglaögon
Vackra funderingar och spännande...
2016-04-21

  Karina"Kia"
Ska du gifta dig!
Livets resa i kärlekens dal..går både upp och ner och ner och upp...
Att förbereda sig inför Kärlekns liv för alltid kan både smärta och ha sin tro..

Du skaldar så vackert!
Kramar och all lycka ges från mig!
2016-04-21

  Sommarina VIP
Vackert. Att gråta renar. Fint
2016-04-21

  ULJO
Fint skrivet vännen
2016-04-21

    Dan Myrbeck
Tänkvärda reflektioner
2016-04-21

  Sofhia Wirström
fint
vackert

2016-04-21

  Fem hjärtan VIP
Vacker!
2016-04-21

  louisegirl
Hoppfullt vackert
2016-04-21

  Alysse VIP
Så fint och hoppfullt
Livsbejakande skrivet
2016-04-21

  DominiQueen
Tack snälla, behövde läsa detta just nu.
Ängel är Du inte bara poet.

LoveBlessings
DominiQue
2016-04-21

  Rise Little One
Yes, just go for it...
2016-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar resa så vitt jag förstår!
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin