Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

'på en turnébuss i norrland'

så inspirerad
jag finner inga ord
natten är ung och du är så stor
stjärnor på min himmel
på en landsväg någonstans
chansen är stor att jag dog om du inte fanns




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-21 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött