Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart på vitt om de gröna

Miljöpartiet vill ha en värld utan gränser.
Detta gäller även dumhet.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 524 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-04-21 15:32



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fyndigt, men jag diggar dem ändå i vissa frågor.
2016-06-16

  anits VIP
Det har varit mycket klavertramp hos detta parti nu, lär dom sig aldrig.
2016-05-06

  Lars Hedlin
JA en salig gryta av ogynnsamhet
2016-04-28

  ResenärGenomLivet VIP
Tjohej vad det rör på sej...ändå bra när sanningen kommer fram...
2016-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra kommentar, Dan!
2016-04-23

    Lena Söderkvist VIP
Maria Wetterstrand, come back!
2016-04-22

    Dan Myrbeck

Stort tack för fin respons!

Miljöpartiet har svårt att gå från mediafjäsket till klavertrampsträsket.

Åsa behöver nog nervlugnande rom soon.

Ohållbara uttalanden rimmar illa med hållbara miljöambitioner.

Trots att de har varit med lång tid, är de gröna fortfarande gröna, och de får motståndarna att se rött.

Miljöpartister undviker att flyga pga flygets miljöpåverkan. Men turbulens, det får de uppleva ändå. Nu smider de högtflygande planer för framtiden...

2016-04-22

  Anya VIP
Jaa de är sannerligen i blåsväder nu... Svårt med gränssättningen här...
2016-04-22

  Ingrid Trolle
Det ena språkröret har
känt den avsatte ministern
sedan han var elva år.
Vi förstår precis han har
aldrig blivit äldre än 11.
Upp som en sol och ner
som en pannkaka.
Bra skaldat!!!
2016-04-22

  Gisela Nordell
roligt och träffsäkert som alltid!
2016-04-21

  Maria Sundelin VIP
Och SD vill bara ha gränser
Med bara dumhet inuti
2016-04-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Nog nu, känns det! Tar i hand på det.
2016-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Skandalerna avlöser varandra.
2016-04-21

  överlevaren VIP
Dom pratar som dom har förstånd till...
2016-04-21

  M.Eta
Man undrar var de hitter personer som ska sköta vår politik? I och försig går vi till val men vi känner dessa personer för lite. Fel, fel, fel!!
2016-04-21

    ej medlem längre
Så träffande!
2016-04-21

  ULJO
Miljöpartiet ett nödvändigt ont i svensk politik
2016-04-21

  walborg
"Ord utan tanke aldrig himlen når ..."
ur Hamlet
2016-04-21

  Eva Helene VIP
Ja, nu är det dags för rättning i ledet!
2016-04-21

  Per Drysén
De är i alla fall konsekventa!
2016-04-21

  Solstrale VIP
De har det svårt, i klavertrampsträsket...
2016-04-21

  Bibbi VIP
Tyvärr...
2016-04-21

  louisegirl
Ja det verkar uppenbarligen så...
Bra ordat!
2016-04-21

  Gunnel Eriksson VIP
Verkligheten gör sig påmind.
2016-04-21

    ej medlem längre
Det ser vi exempel på gång efter annan.
2016-04-21

  Rise Little One
och även naivitet ...
2016-04-21

    ej medlem längre
Så typiskt politiskt.
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck