Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man

Jag skriver om en annan man nu, än den jag brukar skriva om.
Denna mannen är korpulent, har inte träffat honom, till skillnad mot den andre, vi kan kalla honom nummer ett, mannen som jag träffat. Han var först ut.

Nummer två, den korpulente, han och jag pratade om lite allt möjligt, men det är första gången på kort tid, som jag kommer ihåg , vad killen pratat om. Kanske att jag varit intresserad, eller kanske bara tillräckligt uppmärksam.

Nummer ett låg jag med igår. Nummer två, skulle jag eventuellt legat med idag. Om inte förkylningen kommit i vägen.
Jag samlar inte på karlar, det bara blir så. Det har blivit så Nu! Det händer inte ständigt och jämt, jag är ingen fager skönhet, men jag vet, dem som gillar min bild, på en gratissajt och dejtingsida.

Dag 1, igår. Smsade 2:an och det gick bra, han valde sina ord väl. Men så är, han liksom jag. Två djur som gillar sex. Sex kräver inte intelligens, men det kanske det gör? En vill inte bli gravid, och då krävs kondom. En vill inte bli sjuk i överförbara könssjukdomar, och då krävs kondom. Och en hjärna, att tänka på dessa saker , före och inte efteråt.

Jag tänkte igår, att det kunde vara trevligt, med en man,som inte var min granne.
Att det kunde vara trevligt, att få en man till sitt liv. Ett nytillskott, Ja, så kändes det ock. När vi sms:ade med varann. Hur vi mådde, och lite extra. Vi gick på, att vi båda gillade att sexa. Och det råder ett samförstånd, som är svårt att ta på. Nu hoppas jag, att han har det där, lilla extra.




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger
Publicerad 2016-04-21 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim