Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planeten

I en kvadrat av mystik,

Med sitt skrik den dövar,

Ett mörker av högsta sort,

Farkosten flyger långt bort,

Ett system som övar,

En planet utan fysik,

Ingenting är som det är.

I en rymd utan rymd.....



















Fri vers (Fri form) av SamuelP
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-04-21 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP