Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning av världens hopp, Jesus.


Tråd av ljus

När poesin sinar
Och alla i förtvivlan pinar
När ingen vet någon råd
Ser jag en Ljusets tråd
En tråd att följa
Ut i Ljusets bölja
Jag tänker inte sörja
Aldrig ens börja
För jag har en tro
Som blir min bro
Jag hittar ut ur mörkret




Fri vers (Fri form) av kramizz99
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-21 22:26



Bookmark and Share


  rondell
Fin! Hoppet som bär!
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

kramizz99
kramizz99

Senast publicerade
Musikens under
Tråd av ljus
* Se alla