Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns historia bakom detta och tyvärr finns det för många fega övergrepp....


Din kind

Din kind
en tår söker sig sakta ner
jag vill så gärna försiktigt stryka bort den
du ryggar
blir sen ledsen
säger "förlåt, vet att du inte vill mig illa"
en tår till
på min kind
för han som slog dig
har delat ut ett slag till
i efterhand
i all sin feghet
alla elaka ord
alla slag han gav dig
de gör dig ont
när allt jag vill är att vara dig nära och visa dig ömhet
är hans feghet en förbannelse
som slår dig och mig
fortfarande

kanske jag får en dag smeka din kind
och du vågar låta mig
och vågar le
och tro det jag vill säga dig
tills dess får jag bara längta efter att smeka
din kind.....




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-21 22:41



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
finns ett djup och en öppenhet i dina ord
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP