Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 14 ur den morgontröttes bönbok.

Herre förlåt mig
naken jag föddes
naken min själ ropar
visa vägen ut ur mörkret

oförmögen att
ta de steg
du visar mig

led nu mina fötters tvekan
även när frälsningens väg
har beströtts med krossat glas

© Bosse 22 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-22 10:22



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
Väldigt fin text
Den blir både applåderad och bokmärkt
Tack för du delade med dig <3
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten