Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inrikespolitisk smältdegel

Inhemska värderingar ställs mot invandrade värderingar. Sprängkilar förs in mot inhemska värderingar. Det dras och stretas i dessa värderingar som de vore tuggummin.

I debatt programmet Opinion Live den 21 april blev det undanglidande svar av oanade mått på programledaren Belinda Olssons frågor.

I programmet fanns också en känd statsvetare med anknytning till regeringspartierna som förde in ett annat element i debattten. Han menade att föräldrar gjorde ett brott som lät sina barn döpas i kyrkan. Han skulle väl med detta mena att vi som kristna inte skulle framhålla sig som bättre än muslimerna.

Man blir så trött när man hör att inte ens akademiskt bildade personer kan hålla sig till sak i den politiska debatten. 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-22 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP