Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylla vår i år

 

Fylla år

fylla vår

 

tagit sig igenom 

alla törnesnår

 

dagar kommer, dagar går

ibland lämnar de inga spår

förväntningar på allt som man borde klarat av

ger skav, man känner sig trivial och banal

men lyckas ändå hålla fanan högt

 

tålamod tycks vara bästa kvalité´n

invänta och se i högre perspektiv

 

nya möjligheter, nya möten

och allt är ofta inte

som det syntes vara

 

altruismen ger kraft att förstå

 

väntar mig inget längre

men hoppas allt

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 439 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-22 11:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis!
2016-04-24

    Max Poisé
Tänder ett ljus som du får blåsa ut :-)
2016-04-24

  Solstrale VIP
Det där med fylla vår, tolkade jag som en fylla i vår, och grattis till dig i efterskott... Åh vet en sak i alla fall denna text är ett litet mirakel i sig! Vackert mirakel!
2016-04-23

  Peter Stjerngrim VIP
Har ju redan sagt grattis på fb, men det är väl värt att få säga grattis till dig, min vän, även här ...
2016-04-23

    ej medlem längre
En fin text
2016-04-22

  Åsa Njunjes
Gillar din fina text och grattis till dig på "din dag".
2016-04-22

  Nils-Robert
Grattis och kramar.
2016-04-22

    Dan Myrbeck
GRATTIS!
2016-04-22

    ej medlem längre
Grattis!
2016-04-22

  Ninananonia VIP
Grattis ! :)
2016-04-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Gratulerar till en fin text på din bemärkelsedag och hurrar för dig!
2016-04-22

  DominiQueen
Stort och varmt Grattis på Din stora dag, Gisela (11 är ett heligt tal och i numeroligin ej delbart med sig själv).
Hopp, tro och Kärlek till Dig.
Namaste
DominiQue
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell