Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mötte Signe


- Var har du toaletten,Mia?

- Längst bort till vänster. Men du,bli inte rädd för Signe. Hon ligger i badkaret.

- ??? Nähä? Kan jag gå in då?

- Javisst,det stör inte henne. Hon är van,så det är ingen fara.

Jahaja. Signe låg i badet. Någon av Mias många vänner på besök precis som jag själv. Av namnet att döma måste det väl ändå vara en äldre dam,tänkte jag och knackade försiktigt på badrumsdörren. Inget svar och jag steg in. Toletten rakt fram,badkaret till höger. Men ingen där.Badkaret sparsamt fyllt med vatten och i ett hörn flöt något som liknade en mörk boll.Jag uträttade mitt ärende och lämnade badrummet.

- Du,Mia. Signe var inte där. Hon har nog gått ut.

- Va!? Då har hon rymt. Det händer.

- ??? Men,nu förstår jag inte...Vem är Signe egentligen?

- Vem Signe är. Jamen,det vet du väl? Har jag inte berättat om vårt senaste husdjur,sköldpaddan Signe?

Jag blev mållös.Och förstod att Signe var just den där lilla bollen som flöt i badkaret.Inte hade hon rymt!




Övriga genrer av Ingrid Nilsson
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-05-04 12:00



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Hehehe...vilket sött namn på en sköldpadda...Signe...som min moster!eN HÄRLIG BERÄTTELSE!!!
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson