Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsstjärnan


En stjärna hade landat
i mossan
strålade renaste vithet
formfulländat
såsom på himmelen
så ock på jorden
i skogen




Fri vers av Ingrid Nilsson
Läst 780 gånger
Publicerad 2006-05-04 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson