Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henry Winters enda kärleksdikt


Du är folkbokförd på ett kalhygge

med en sorgsen suggas ögon

Mandatskriven är du i mörka skogen

addreserad till träskmarkerna

Min vandring till dig i högklackat

har stannat i fantasin

Likaså min längtan

att klä dig i urban natt.




Fri vers av Henry Winter
Läst 575 gånger
Publicerad 2006-05-04 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henry Winter
Henry Winter