Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bananer, tid och Smak

Det skulle finnas bananer i affären. De är nästan urplockade, finns två klasar kvar. Varför är bananen, så populär? För att den är god? Det har skett, en massinvasion, av människor som tycker om bananer denna dag. Hur skall det ha gått till? Har aldrig hänt förr. Eller är det som så, att bananer, de nya fräscha, leveransen blivit försenad, till affären? Jag frågade inte. Hade inte tid, men jag tyckte det var märkligt. Och märkliga ting, bör man ju ha tid att fråga om, är inte det märkligt, så säg?




Bunden vers av Mim
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-22 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim