Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas ask

 

Jag samlar mina minnen
De vackraste som finns
Minnena av dig min Älskade

Pyntar den vackraste ask jag kan
Målar den med all min kärlek
Lägger mina ljuva minnen i asken

Öppnar stilla mitt hjärtas halva
Tittar in i rummet som bara är för dig
Lägger sakta in den vackra asken

Låser varsamt om mina minnen
Skyddar all min kärlek till dig
En kärlek som alltid lever kvar

En stark kärlek som bara är för dig
Vårdar den ömt 
Håller den alltid nära intill mig 

ÄLSKADE DU ÄR DEN ENDA 
FÖR MIG

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-22 18:51



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ja kärleken kommer aldrig att utplånas.
2016-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP