Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min katt, Lakriz




svart och vit

mjuk sträv päls
kall blöt nos

visar du din kärlek
med buffar
tramp
tysta tut
tidiga morgonkvisten

tar tag i dig
med en kram
så somnar vi om




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-23 08:23



Bookmark and Share


  Mr_Solstråle
Jätte fin text ;)
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N