Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanan trogen

Bilar som har färgen-den ena- röd, den andra grå. Det borde finnas en till bil, och den bilen borde vara blå. Jag tycker att röd, den andra grå, borde resultera i bilen blå, som borde stå, där den inte står. Men jag missunnar inte ägaren till den blå bilen att komma bort. Men vanan trogen säger, att den borde stå där.




Bunden vers av Mim
Läst 215 gånger
Publicerad 2016-04-23 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim