Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryptiskt meddelande

Följ Fåglarnas sång.
Och dagen före gudstjänst, läs en bok om frälsarkransen, en bok om Gud.
Det finns flera tillägg, till Bibeln, oavslutade ord.
Följ fåglarnas sång, är min uppmaning.
Hylla en människa, i skrift, med målardon , och skrift.
(Spara dina drömmar, i en dagbok.)
Hur vet man att man lever?

Kaffet har sin verkan, likväl katten.




Bunden vers av Mim
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-23 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim