Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa?

Jag skriver tonerna i din rymd

blickar in i en atmosfär av energi

 

det lyser så starkt där att jag glöder

för jag kan känna ditt inre ljus

 

det sjunger så vackert där

när ditt hjärta talar musik

 

och din rymd är så vacker då för

tonerna tar aldrig slut

 

och mitt långa hår det flyger i vinden

du älskar

 

och kurvorna i mina landskap

är så vackra att se

 

för med huden bar

blottar jag mitt innersta för dig

 

du väntar som jag och vi reser tillsammans du och jag

en resa i musik utan slut




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-04-23 14:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Sensuell text som alstrar fina bilder.
2016-04-24

    ADI Nehlin
fint skaldat!
2016-04-24

    ej medlem längre
Du skriver så fantastiskt fint. Gillar dina meningar, dina ord val. Så bra.
2016-04-23

  Gisela Nordell
jag reser med och det är en musikalisk resa, ljuv att uppleva
2016-04-23

  Goraxy 89 Orion VIP
Din dikt är Skön, liksom din Själ!.. VI som skådar Skönhet är de Sköna..... och...Den här gången vill jag kommentera med ett citat av en mycket Skön man - - - -

”Och skönheten är inte ett behov utan ett lyckorus. / Den är inte en mun som törstar eller en tom hand som sträcks ut, / Utan ett brinnande hjärta och en förtrollad själ.”
— Kahlil Gibran
2016-04-23

    Sefarge VIP
Frihetslängtan,
med kärlek.
Så starkt svävande
Som Aprilmoln
På himlen.
:)

2016-04-23

  M:tin
Så vackert, vill läsa flera gånger!!!!!!
2016-04-23

    ej medlem längre
Håret och kurvorna ... här går det undan :-)
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP