Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var mörkret

Mamma drog bort täcket.

Jag skulle upp
Men föll så djupt
Ner ner ner ner
Dit alger och vassa flaskbottnar
Dit lock för öronen
Dit lungorna skriker efter ytan.

Jag skulle upp sa mamma.
Men jag kunde inte.

Såg inte
Hörde inte
Andades inte
Nådde inte handen
som sträcktes ut mot min hand.

Det var inte ditt fel, mamma.
Det var mörkret.




Fri vers av Lars Klippmark
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-23 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande text läskig barndomsupplevelse
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Klippmark
Lars Klippmark