Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöd i dimma

 

 

glöd i dimma

 

varslar om stilla drömmar

hägrande i morgonrodnadens

 

 skimrande hinna

 

tårar från ditt hjärtas port

lockar mig

förför,

 

spränger åtråns gränser

 

*




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 562 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-04-23 22:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Så vacker & fin!
2016-04-25

  Bibbi VIP
Njutbart.
2016-04-24

    ej medlem längre
Poesi när den är som bäst.
2016-04-24

  ULJO
Underbart vacker
2016-04-24

  Fred Linz
Det här var helt enkelt underbart
2016-04-24

    Max Poisé
Den brinner!
Mycket bra detta:-)
2016-04-23

  Ninananonia VIP
En fin dikt om glöd lockande åtrå...
gillar..
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell