Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våta änglavingar

"Sätt sig här en stund"

säger en ängel med vingarna på tork.

Pausar.

Ser ut över kökets stök.

"Mycket vardag här"

Fortsätter han.

Funderar. 

"Du kan låna mina vingar

när vi diskat upp"

"...Jag som blött ner dina vackra vingar"

tänker jag.

"Ja, minns i det grå finns alla färger.

Hur du hittar dem är upp till dig att leta"

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-04 22:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett fantastiskt avslut på texten!
2020-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP