Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på det min vän

när jag säger att jag fattar

när jag säger jag förstår

och om jag slutar skratta

så är det också så


när jag säger att jag tänker

så tänker jag på dig

som solen när den blänker

så skiner du för mig


när jag säger att jag saknar

så är det ingen lögn

jag önskar att du vaknar

och allting var en dröm


när jag säger att jag finns

så menar jag det än

inte som din prins

men som en riktig vän


när jag gömmer mig ibland

så behöver jag va själv

men behöver du en hand

så kan jag simma över älv


när jag säger du är bäst

så är det från min själ

jag tänker på dig mest

och vill dig bara väl…


när vinden den är svår

och tårar blir till regn

så kommer bättre år

...tro på det min vän....





Fri vers av Gidde
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-24 00:19



Bookmark and Share


    samole
vad bra du skriver
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Gidde
Gidde