Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns i en tonsatt version, med lite längre text; https://soundcloud.com/wenskap/blas-ivag-mig


Blås iväg mig

Allting blinkar
Såsom mina ögon
Allt är ljud här
I hjärtat råder tystnad

Du viskar något i mitt öra
så det kittlas
Som parfymdoft
sticker skönt
Som dina fingrar
leder tiotusen volt
Som tung bas

Låtsas att jag inte hör
för att känna det igen

Jag är fjädrar i din hand nu
Blås iväg mig
Dina läppar är stormar
Ryck upp mig med rötterna
Jag är fjädrar i din hand nu
Blås iväg mig

Jag har ett dansgolv i mitt hjärta
och dina moves
blåser fan iväg mig




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 652 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-04-24 12:33



Bookmark and Share


  Linda Olsson örn
Wow så fin! Härligt att läsa den och jag älskar särskilt de sista raderna. Vilka underbara formuleringar. Tack!
2021-11-14

  Den lilla tänkande
charmig :)
2017-02-12

  sommarmoln
Ljuv som i passionen självt!
2016-08-14

  Maiah VIP
Vacker och fjäderlätt
2016-06-25

  Millner VIP
Älskar texten. Och låten. Skulle vilja ha den.
2016-06-23

    ej medlem längre
"Jag har ett dansgolv i mitt hjärta"
otroligt bra. Och även
"leder tiotusen volt
Som tung bas"

2016-05-01

  Hestia VIP
Vackert.
2016-04-25

  DominiQueen
Å vilken underbar dikt som andas Passion, tillit och total hängivelse. Strålande och lyftande kärleksdikt.
Bravo.


2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP