Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelrike

jag bottnar i mig själv

äntligen 

jag svävar

i mitt eget himmelrike

för att jag vågade

släppa taget

låta mig

falla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-24 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra text. Jag har läst den om och om igen och funderat över innebörden.
2016-04-24

  Bibbi VIP
"Den som inget vågar kan heller inget vinna"...var min pappas bevingade ord.
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP