Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bränningen i din våg

 

        Ville jag vara                          bränningen i din våg

 

         luften under dina vingar

          strålen som lyser                          fram genom molnen  

        

                   när de skingrats  efter  gråblå oroshärdar

 

ville jag vara stigen där du går

sädesfälten vajande i vinden

 

den tröstande handen

som torkar dina tårar

 

fåglars flykt över stranden

 

ville jag vara                           allt det jag inte förmår           

 

 den som blåser bort saltet 

 

                                                  i dina sår

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 452 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-24 15:59



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Levande och vackert i sfär form!
2016-04-25

  Nils-Robert
Den strukturerade texten får mig som läsare att stanna upp till eftertanke efter varje vers. Innovativt skulle jag uttrycka det. Fin text??
2016-04-24

  Åsa Njunjes
Mycket fin och luftigt eterisk ton i denna som gillas skarpt. Håller med tidigare "talare" om att det spännande mönstret förstärker upplevelsen av texten.
2016-04-24

    Elisabeth Nilsson VIP
I spännande format diktar du om allt man vill och kan vara för en älskad människa.
2016-04-24

    Max Poisé
Kanontext. Du bryter is här och formar ljuset så att mörkret inte får fäste!

Bockar och tackar att jag fick förmånen att läsa den.
2016-04-24

  ULJO
Fint skrivet i ett poetiskt mönster
2016-04-24

    ej medlem längre
Vackra ord som bygger ett spännande mönster.
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell