Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guckusko


Rödlistan

 

Den svenska rödlistan upprättas

av Art Databanken och fastställs

av Naturvårdsverket. Listan uppdateras

Vart femte år. I rödlistan

klassificeras växter och djur i

olika hotkategorier beroende på

hur stor risken är att arten ska

Försvinna ur landet.

Rödlistans kategorier:

RE – Försvunnen

CR – Akut hotad

EN – Starkt hotad

VU – Sårbar

NT – Missgynnad

DD – Kunskapsbrist




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-24 16:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tackar för den utförliga informationen... Som klokt var att dela av dig! Både till insikt och inspiration, och för att trycka fram när folk bryter mot detta... Har sådana tokiga i vår kommun som förstör, i kommunledningen eller på miljöförvaltningen vet de nog inget om detta... Nu kan jag bevaka lättare dessa arters bestående! :)
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP