Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svansen

Så du vill minnas vad jag har givit dig, så du vill tro att jag känner dig.

För du har ingen aning om vem jag är, trots att du har mig kär.

Men tyvärr är det ej så, du har ingen likhet med mig.

Jag är här för att dig lura, låtsas att jag är som du.

Nä inom mig bor en annan som ingen kan se.

Olikheterna jag speglar bort, bländar din blick.

Förtrollar din själ och stjäl den du är.

Din olycka ger mig energi för jag odlar ångest inuti.

Ett trollebarn med en charmig blick.

Förför jag dig på ett klick.

Svansen du aldrig såg

Förde samman oss två

 




Fri vers (Fri form) av Tessii
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-24 17:18



Bookmark and Share


  Trädskugga
"Din olycka [...].", den mest lysande strof jag läst från din pennas gnyende färd.
En Sann Läsupplevelse!
(Är det du som är Plupp?), :)
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Tessii
Tessii